About the event

CPD @ SNSPA și Mossavar-Rahmani Center for Business & Government @ Harvard Kennedy School vă invită la o discuție despre populism și democrație în Europa de Est.

Populism in Eastern Europe – New types of libertarian populism vs classic authoritarian populism: The Romanian case este un webinar în care dr. Dan Sultănescu, director de cercetare la CPD și dr. Ioana Petrescu, cercetător la Harvard Kennedy School vor discuta despre creșterea populismului în România, despre tipuri de populism și despre segmentarea societății românești în funcție de atitudini și orientări populiste.

Evenimentul este o invitație la dialog pentru cercetători, experți, reprezentanți ai societății civile organizate și ai mass-media, precum și pentru toți cei interesați de reziliența democrațiilor tinere din estul Europei (având ca studiu de caz România) în fața tendințelor de creștere a populismului, în perioadele de neliniște și insecuritate economică și socială.

Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom, în data de 18 aprilie 2022, ora 11:00 PM. Pentru participarea la webinar, accesați formularul de înscriere.

Detalii despre eveniment